Bio Greenmark Fekete Bab 500g

 Bio Greenmark Fekete Bab 500g

Ajánlataink a termékre

Termékleírás
A fekete bab Indiában nagy tiszteletnek örvend, a dhal-ok alapanyaga, proteinekben, rostokban, vitaminokban gazdag. Mire jó?
A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében. Rostokban nagyon gazdag. Felhasználása:
köretek, főzelékek, mexikói ételek elkészítéséhez. Főzése:
Áztatási idő: kb 12 óra. Főzési ideje: kb 2-3 óra. Főzéskor elveszíti fekete színét, szép padlizsán lila színe lesz. Diéták:
Glikémiás index: 35
Alacsony zsír-és nátrium tartalmú, jelentős inzulintartalma miatt cukorbetegeknek ajánlott diétájuk beillesztésébe. Candida diéta esetén az első 2-3 után fogyasztható. A fekete bab természetben előforduló formájában nem tartalmaz glutént. Receptek:
Csilis-fekete bab Tápanyagtartalom:
100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1259/ 301
Fehérje (g / 100 g) 21,3
Szénhidrát (g / 100 g) 47,8
Zsír (g / 100 g) 1,6
Élelmi rost (g / 100 g) 23,2
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, nátrium, foszfor, magnézium
Vitamin: A, B1, B2, B3, B6, C, E
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^